Sport Club Tornado forum

Full Version: To Andy
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
1. se vede ca ai putina carte si nu intelegi nimic, probabil esti de la ulim, dar nu-i pe asta... iti repet: am lansat lozinca "Hai Rapid" in ajunul meciului direct cu tonado, pentru provocare... ca sa fie mai interesant... daca nu va place acest lucru si doriti sa comunicati pe site intre voi, care aveti practic aceeasi parere, atunci anuntati-ma si eu nu voi mai intra pe forum, nu-i nici o problema... dar ma gindesc ca e mai interesant cind sunt contradictii... dar fara cuvinte murdare...
2. intradevar numai un loser sau un om care nu are altceva serios de facut in viata poate sa fie fan al unei echipe ca tornado, rapid, camelot... e una sa fii fan barca, juve etc. si cu totul e altceva sa tii cu o echipa din futsal, repet: mai ales din campionatul moldovei... acest lucru nu are nimic cu patriotismul, ci cu respectul de sine...

SCRIS:AMIGOASEM
Nu cred ca-i bine sa vorbesti asa de o institutie de invatamant. Si fara jigniri personale. Veti fi exclusi ambii.
domnule administrator (gicu nu cumva esti tu?), observa ca nu am folosit expresii murdare si vulgare deloc... pur si simplu imi exprimam parerile... dar la adresa mea nu a fost chiar asa... m-am simtit ofensat, asa ca am ripostat...

Bai Kiril, Amigoasem,nam atins studiile tale,dar sevede ca esti slabut de minte.Am cunoscuti la Asem si nas vrea sa -mi fac impresie rea de catre aceasta institutie de invatamint.
Nu esti tu persoana ,sa-mi contestezi cunostintele mele,am crezut ca la Asem sunt baieti mai destepti.
Chiar te rog sa mai scrii pe forum ,sa mai am de cine sa-mi mai bat joc.
Esti un LUSER ,deoarece ,nu crezi in nimeni si in nimic,mai ales ca futsalul din MOLDOVA nu-ti zice nimic.
Daca tu te dezici de ceia ce ai,nu mai are rost sa mai compari ceva.
Adam-i mai bine noutati,de a lui barsa ,de a lui mancester,oricum nor sa fie actuale,deoarece orice echipa a trecut prin diferite etape,pina a ajunge la ceva extraordinar in cariera sa.
Imi esti dezgustator,"Vali po dolise".

SCRIS:ANDY
tu intradevar nu esti adecvat... asa ca nu mai vreau sa comunic cu tine...
in primul rind tu m-ai ofensat primul...si ti-am raspuns putin mai dur...
nu ma dezic de moldova... am jucat meciuri in futsal mai multe decit multi jucatori de la tornado la un loc... exceptie: baesu, druta, andronic... asa ca tu sa nu-mi dictezi mie de ce sa ma dezic si de ce nu... stiu eu tare bine ce vorbesc...
eu pe tine nu te-am numit direct loser(e corect loser, dar nu "luser"), iar tu ai indraznit cu toate ca nu ma cunosti... e frumos din partea ta? eu am zis ca loser este un fan al unei echipe de futsal in general... dar nu te-am numit pe tine concret, deoarece nu te cunosc...
nu stiu daca vei reusi sa-ti bati joc, pentru asdta trebuie sa posezi multa virtuozitate si inteligenta... vom vedea...(jignirile si adresarile murdare nu se socot... pentru asta multa minte nu trebuie...)

Asculta atent!!!!!!!!!
Te- am preintimpinat,ca daca vei mai scrie aiureli,te vei intilni cu lexiconul vulgar,dar asta inca asa frumos am vorbit cu tine.Dupa cum te exprimi in mesajele tale,asa si iti raspund,si asa va fi atita timp cind vei vorbi urit de Tornado,fani si tot ce e legat cu acest sport.Asaca nai de ce sa te superi,dar ca sunt adecvat sau nu,mai bine citesteti inca odata mesajele.Tu ai numit toti fanii din Moldova "loseri"(asa cred cati place),eu sunt fanul lui Tornado,cum poti sa zici ca numai numit pe mine personal Question ,pe linga mine inca si pe ceilalli,dar tu dor nui cunosti.;E frumos din partea ta Question.Vezi ,si analizaza ce scrii,daca ai observat mai jos este butonul PREVIZUALIZEAZA,si atunci va fi totul ok.Nu sunt persoana care cauta sa ofenseze pe cineva asa din senin,dar daca ma provoci ,atingind unele lucruri importante mie,atunci, stii tu ce.
Fii baiet de treaba,si impreuna vom analiza orice subiect,dar de virtuozitate si intelegenta ,credem-a ca la orice mesaj deal meu inca vei intilni. Salut!!!!!!!!!!

SCRIS:ANDY
bine! poate intradevar eu putin am exagerat cu loserii... dar totusi sper ca nu esti fanat in plin sens al cuvintului... asa poate? suporter?
dar referitor la tornado, ma cunosc cu citiva din baieti ce joaca acolo... si unii in principiu sunt de acord cu viziunea mea fata de jocul echipei, si accepta multe din ce am scris eu... asa ca a fost foarte straniu ca am fost atacat asa dur pe forum... dar asta-i normal... suporterii intotdeauna sunt mai optimisti si mai directi... si nu prea vor sa accepte realitatea...

Reference URL's