Sport Club Tornado forum

Full Version: SC Tornado - invingatoare dubla a Cupei Moldovei de futsal!!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
FELICITARI JUCATORILOR, SUPORTERILOR, CONDUCERII!!!!
BRAVO!!!!
TORNADO CHAMPION,TORNADO GOOOOOLLLLLLL!!!!!!!
Cele mai sincere Felicitari Baieti,Bravooooo.Sincer am crezut in forta si vapaia fulgerului Tornado.Ati demonstrat a doua oara consecutiv,ca cupa Moldovei la futsal,apartine numai unei singure echipe"Tornado".Mam bucurat si eu nespus,mai ales cind am mai vazut si citeva secvente de pe Pro Tv,si chiar mam imbatat pentru succesul acest grandios.
Bravo la toti:Jucatorilor si in special lui Ruslan Istrati,conducerii si tuturor suporterilor,din care fac si eu parte ,desi sunt la departare.
Tineti-o tot asa,sunteti o echipa de merit!!!!!!!!!!!!!!
TORNADO = T-teribili, O-oficiali, R-renumiti, N-neuitati, A-adevarati, D-deosebiti, O- originali !!!!!
HAI TORNADO NU UITA NEAI PROMIS VICTORIA!!!
Bravo TORNADO!!!!!! Sincer, la asta si mam asteptat ca luati CUPA!!!! Desi la inceput eram cam toti pusi pe jar, dar dupa primul goool, eram convinsa la sigur ca cistigati!!! Sincere felicitari pentru echipa in deosebi pentru Ruslan, e un portar adevarat, pentru antrenor, conducerii. Bravo!!!! Noi ca suporteri vom fi mereu alaturi de voi!!!! Si nu va vom lasa niciodata!!! SUNTEM O FAMILIE UNITA SI VOM FI PINA LA SFIRSIT!!! BRAVO TORNADO!!!! Sunteti o echipa bine pregatita, si asta neati demonstrat de fiecare data!! Smile URAAAAAAAAAA!!!!!!!
OLE,OLE,OLE TORNADO CAMPION!!! goooooooooool!!!!
Reference URL's