Inca o infrangere in fata Rapidului... In meciul urmator ii invingem? Ar fi mai bine sa-i invingem odata pe sezon, in finala Cupei, decat de 3 ori pe sezon, in campionat? Si in aceasta editie a Cupei avem sansa sa jucam cu ei in finala, daca nu ne impiedicam nici noi, nici ei...
Oricum, s-a jucat bine, mai ales inceputul meciului.
Bravo baieti!!!
O victorie frumoasa. Bravo!
Felicitari sincere baietilor!!!!!!!!, pentru caracterul prestat in timpul jocului, pentru organizare si pentru dorinta de joc. Dupa comentariu de pe site, se pare ca a fost un meci fierbinte si cu evenimente de diferit gen. Bravo baietilor, ca totusi nu s-au supus intru tot provocarilor echipei adverse, unica, pacat ca Iurie nu va evalua in jocul urmator, dar parerea mea, deoarece nu sa procedat sportiv, Iavorschii trebuiea sa fie pedepsit, pentru un asa gest nesportiv.
Succese baieti in continuare, si nu va dati batuti, sunteti o forta, care merita sa se afle in echipa nationala. Ciao!!!!!!!
Mia placut mult jocul de joi,cred ca mondialii sau speriat de echipa noastra.

Le era frica sa nu piarda din nou

Dar oricum mia placut cum au jucat Tornado intre ei

Iam sustinut cum am putut. Mondialii astfel au demonstrat cit de tare se tem de o pierdere, dar cei de facut? TORNADO E O ECHIPA PUTERNICA SI II DA PE TOTI JOS!!! BRAVO!!! HAI TORNADO SAI INVINGEM PE TOTI!!!! FORTA TORNADO!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
APROPO, as vrea sa spun si un cuvint pentru portarul Ruslan. Bravo RULIA dai dovada de un portar bun, pe zi ce trece ne demonstrezi ca esti un portar extraordinar de bun!! IMI FACE MARE PLACERE SA VIN LA FOTBAL SA VA SUSTIN, SI MEREU VIN CU GINDUL CA VETI CISTIGA!! SI ASA SI O FACETI!! BRAVO LA TOTI!!! SUNTETI O ECHIPA PUTERNICA, CIT MAI MULTA FORTA!!! AJUNGE SA VA BATETI

APUCATIVA DE JOC!! HAI TORNADO GOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!! UN POOOOOP DULCE PENTRU TOTI

Intodeauna ati stiut cum sa atrageti suporterii de partea voastra oferindu-le meciuri inedite...va multumesc in numele multora din suporterii vostri dorindu-va mult succes in continuare..
Sa stiti ca noi vom fi alaturi si la bine si la rau...
Ole Ole Ole .....TORNADO Campioni!!!!
Mai obtinem o victorie. Felicitari suporterilor si jucatorilor!!! Ne bucura stabilitatea echipei. Probabil ramanem pe locul trei si in aceasta editie de campionat. Repetam performanta din sezonul trecut. Este foarte bine, avand in vedere ca la inceputul campionatului, dupa primele doua etape eram pe ultimul loc...
Chiar si daca locul trei....un loc bine meritat...Dupa meciul de duminica ati demonstrat inca o data cit de buni puteti fi...Bravo tuturor, ati fost super!!!,..Succes la finala...
Multa sanatate si noroc.
BRAVO TORNADO!!! Duminica neati demonstrat cit de tari sunteti!!! Joaca a fost super de tot!!! Bravo!! BAFTA IN CONTINUARE!!!
TORNADO CAMPION!!!!!
Jocul de joi era cam pus pe jar!!! Dar nui nimik, oricum noi eram mai tari!!! Bravo TORNADO!! Nu conteaza ca am ajuns la egalitate 4-4, oricum pentru noi sunteti o echipa puternica!!! FORTA TORNADO!!! SI SUCCESE MARI LA FINALA!!! SPER SA LUAM CUPA!!! IAN LUATIVA IN MINI SI DATII JOS PE RAPID, CACI STIM CA PUTETI!!! HAI TORNADO!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL