Se pare ca sotii au fost cu ceva noroc pentru echipa noastra. Reusim sa ocolim echipele Rapid si ASET (s-a intarit cu cativa jucatori de la Dinamo).
Pe tot parcusul Cupei probabil vom juca cu:
1/8
Lilcora sau Union
1/4
JLC sau Eikomena/KBK
1/2
cel mai probabil cu Lukomorie sau Mondial.
Este destul de bine. Acum depinde de toti noi - jucatori, suporteri, conducere.
Adversarii sunt de trecut.
Cum credeti, ajungem in finala?
Cred, nu numai sper, ca echipa va ajunge in finala. Potential este.
E nevoie acum de concentrare, organizare si dorinta.
Succese!!!!!!!!
Primii adversari sunt cunoscuti - Lilcora. Este o echipa de trecut.
Ce diferenta de scor prognozati?
Prognoza mea este diferenta de 8 goluri, in favoarea noastra desigur.
Uite ca prognoza a fost gresita...
De ce credeti ca asa-i mica diferenta cu Lilcora? Cu echipa care se afla pe ultimul loc in Divizia A..
Atunci macar cu JLC trebuie sa facem diferenta de 8 goluri...
Succes in patrimi!
Este doar inceputul, in curind TORNADO va arata ce poate!!! Ramine doar sa luati mai multa putere si sirguinta si veti iesi INVINGATORI!!!!!! Sustinatorii fideli vor mereu alaturi!!!! HAI TORNADO SA LE ARATAM CE PUTEM!!!! TORNADO CAMPION!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!
SUCCESE!!!
Apreciabil optimismul suporterului care a scris mesajul anterior, insa se pare ca dupa acest meci doar optimismul ne scapa. Cum credeti, trecem de JLC maine (cu cateva saptamani in urma aceasta intrebare era retorica...)? Carea ar fi cauzele acestui joc neconvingator?
Orice pierdere este un cistig!!! Azi am pierdut , miine cistigam!!! E o pierdere frumoasa!! Si nimeni nu stie ce ne asteapta miine... Dar TORNADO va RAMINE MEREU CEA MAI TARE ECHIPA, Si cred ca multi ne invediaza

Sustinatoarea fidela e mereu alaturi!! HAI TORNADO NU UITA NEAI PROMIS VICTORIA!! TORNADO CAMPION!!
Astazi TORNADO aratat cine este!!! Cu un scor 11-1, ia dat jos pe JLC!! Bravo TORNADO, vedeti ca puteti, FORTA, tre sa le aratam!!! Azi sustinatorii am sarbatorit acest cistig frumos!! E un cistig, care nea demonstrat ca TORNADO este o echipa puternica!! Bravo pentru portarul nostru Ruslan!!! BAIETII SUNT PREGATITI PENTRU A INVINGE SI A CISTIGA!!! HAI TORNADO, GOOOOOOOOL!!! FELICITARILE MELE!!!

Se pare ca Tornado pana la urma a facut diferenta mentionata mai sus, chiar cu surplus. Bravo!!!
In semifinala intalnim pe Mondial. Nu-i cazul sa mai dam prognoze, insa dorim bafta in acele doua meciuri destul de grele. Probabil noua chiar ne trebuie adversari mai puternici. Cu echipe mici (inafara de ultimul meci) cam jucam si noi la un nivel mediocru. Cum credet?
Un mesaj suporterilor - inregistrati-va pe forum si expuneti-va parerile asupra jocului echipei, asupra evolutiei in general a echipei, scrieti ceva mesaje de incurajare. Majoritatea jucatorior echipei acceseaza sistematic forumul, si poate in unele momente grele din joaca isi amintesc cat de mult au fost incurajati de suporterii fideli. Un plus de moral putem da noi, suporterii!
Un pas mare in directia aceasta au facut Andy si Genny, carora le suntem foarte mult recunoscatori. Hai Tornado!!!
Ma bucur sincer pentru evolutia echipei, o infrangere, si o mare victorie. In aceasta joaca cu JLC, chipa si-a demonstrat puterea fulgerului, furtunii, tot ce presupune cuvintul TORNADO;Bravooooooooo
Ati fost cei mai buni, si un lucru important de mentionat - revenirea baietilor legenda, ca:Iurie Borozan si straduitorul Ruslan Ilovan.
Bravo baieti, tineti-o tot asa si va doresc o noua Cupa. Succese si tot asa inainte!!!!!!!!!!