In sfarsit reincepe campionatul. Ne asteapta doua meciuri extrem de importante in weekend. Daca reusim sa luam 3 puncte in aceste doua meciuri, este foarte bine. Ce credeti? Toamna am pierdut la ambele echipe...
Se pare ca prognoza de a obtine 3 puncte din aceste prime doua etape a returului s-a adeverit. Cu Dinamo s-a jucat foarte bine, iar in fata celor de la Lukomorie ne-am luat revansa.
Opinia mea, ca spectator, este ca ceva totusi s-a schimbat in jocul echipei noastre, spre bine. Mai putine greseli, mai multa motivatie. Insa se observa pe parcursul meciului anumite perioade unde se pierde din concentrare. Anume in aceste momente vin majoritatea golurilor. Chiar si cu Lukomorie... In mod normal, dupa jocul prestat din prima repriza, era de asteptat o diferenta mult mai mare, insa cu mai mult noroc din partea lor puteau chiar sa si ne egaleze.
Mentionez ca este doar o opinie, care poate fi contestata. Totusi.... cum am putea lupta noi cu lipsa de concentrare in anumite perioade a meciului?
Oricum, felicitari echipei pentru ca s-a luptat pana in ultima secunda in ambele meciuri. Suntem deja pe locul 3. Este mai bine decat pe 4, mai ales dupa Lukomorie.
Inca trei puncte meritate. Bravo baieti!
Ne asteapta un meci foarte greu cu Mondial. Rapid si Lukomrie i-au invins la limita... Speram ca la noi o sa fie diferenta mai mare de un gol in favoarea noastra. Succes!
Felicitari cu victoria obtinuta, succese mai departe.
Nu va pierdeti increderea in fortele proprii, concentrare, si bataie.....;veti reusi, sper si cu Mondialul.
Bafta la toti;Bravoooooooo!!!!!!!!
Inca o victorie si inca trei puncte. Felicitari!!! Avem 7 puncte pana la Rapid si cu 5 mai multe decat Lukomorie. Se pare ca al doilea an consecutiv o sa obtinem medalia de bronz, cu toate ca-i devreme de vorbit despre pozitionarea finala. Totusi la noi in campionat se produc cam rar surprize. Ar fi o surpriza sa-i invingem pe Rapid peste 3 etape. Avem vre-o sansa?
Bravo baieti, succes la urmatorul meci!!!
A patra victorie consecutiva!!! Mergem stabil, fata de sezonul trecut.
Stabilitatea echipei ne bucura pe toti. Speram sa invingem toate meciurile pana la meciul cu Rapid. Ar fi bine si pe Rapid sa-i invingem....
Vreau sa multumesc echipei pentru o joaca buna si stabila.
Daca ulterior, cunosteam rezultatele obtinute de pe site, gratie administratorului, in meciul cu Socol am avut ocazia sa-l vad live, pe viu. Bravo baieti! Nu va pierdeti increderea in fortele proprii, jucati la fel de bine si totul va fi ok.
Sa fiti sanatosi si va urez succese in continuare.
Voi fi cu inima si cu gindul, alaturi de echipa. Mersi!!!!!!!!!