Sport Club Tornado forum

Full Version: Divizia B. Etapa VII.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Se pare ca deja este mai clar clasamentul. Avem 3 lideri, care sunt urmariti "de la distanta" de alte 3 echipe. Cum prognozati evolutia de mai departe a campionatului?
cum sa va spun...nu-i asa clara nici pozitia celor 3 presupusi lideri, avem surprize in fiecare zi si astazi este una MARE ... Maccabi - Prometeu 7 - 14 Tongue cine nu depune suflet in ceea ce face...pierde Cool si Prometeu azi a jucat SUPER TARE...va spun eu pu ca am jucat si am vazut Big Grin iar de distanta dintre lideri...orice e posibil principalul sa nu zburam printre nori si sa stam in continuare cu picioarele pe pamint Shy
Fortza Prometeu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se pare ca ai avut dreptate. Situatia s-a mai regulat pentru Prometeu si Raibo, care nu-s cu mult in spate la cele trei echipe din frunte. In etapa viitoare se vor intalni chiar echipele care au surpins in aceasta etapa - Raibo si Prometeu. Va fi un meci extrem de disputat. Ce rezulat prognozati? Cine castiga are sanse mari sa ajunga in primele trei, daca Maccabi se "impiedica" cu Spartac...
E foarte greu sa prognozezi ceva in divizia B fiindca practic toti sunt egali si cred ca o sa mai fie inca multe surprize... Important e ca baietii sa joace si sa primeasca placere de la fiecare joaca... pe linga placere vine incet experienta asa ca succes la toti!
S-a ajuns deja la etapa 15. Arsenal si Sporting lupta pentru primul loc, Maccabi, Prometeu, Raibo si poate Union pentru locul 3. O lupta foarte interesanta. Care credeti ca va fi podiumul?

O prognoza:

1. Sporting
2. Arsenal
3. Raibo
Reference URL's