Sport Club Tornado forum

Full Version: SC Tornado - Cristal, scor 3-2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
A patra victorie consecutiva dupa un start nereusit.
Victoria cu Cristalul cat de grea atat si de importanta a fost. Bine ca am reusit sa nu fim fim egalati. In sezonul trecut s-au pierdut mai multe puncte din cauza ca eram egalati la sfarsitul jocului. Se pare ce echipa s-a maturizat, insa totusi jocul prestat in repriza secunda a fost destul de slab. Am avut si noroc la cateva faze.
In acest meci s-a jucat fara Baesu, Turcu si Rotaru. Fara acesti trei jucatori echipa nu a jucat de foarte mult timp. S-a simtit lipsa lor? Cun credeti?
Sincer ma bucur foarte mult pentru victoria obtinuta; daca nu citeam comentariu scris de dumneavoastra, stimate Admin,credeam intradevar ca obtinerea celor trei puncte,a fost foarte grea, insa vazind ca scorul a fost in prima repriza 3:0, pot sa mentionez ca baietii putin s-au relaxat, si puteau , dupa cum comentati, sa fie egalati.
Doresc Baietilor mai multa incredere, sa fie concentrati la joaca pana in ultima secunda.
Ma bucur foarte mult pentru revenirea, unui din cei mai de baza jucatori, Iurie Borozan, si a jocului frumos, pe care il face, si Gicu Cotelea e tot mai des remarcat in comentarii.
De aici pot sa va raspund la intrebare, stimate Admin, ca futsalul este un joc de echipa, de organizare si munca, acesti baieti, fara indoiala reprezinta intregul echipei, dar sa nu uitam si de faptul ca, si ceilalti jucatori merita cele mai frumoase cuvinte de lauda, care practic au adus victoria.Evident ca toti impreuna, formeaza forta TORNADO.
Succes in continuare.
Dupa 4 victorii pierdem in fata Rapidului. Se putea egala cand scorul era 3-5? Am jucat foarte bine din minutul 7 pana in minutul 15 a reprizei secunde. De ce nu jucam asa tot meciul? Lipsa de concentrare?
Probabil si lipsa de concentrare a influentat rezultatul final...dar sa nu uitam ca nici noroc nu am avut... si cel mai important e ca mai avem mult de lucrat!
Nu e nimic strasnic dar asta e... Craciun fericit la toti! And a Happy New Year!
Cool Big Grin
Reference URL's