Sport Club Tornado forum

Full Version: Divizia B. Etapa IV
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Se pare ca Divizia B este cea mai disputata din toate cele 3 divizii a campionatulul, cu mai multe echipe egale. Cine credeti ca va ajunge (sau va ramane) pe primul loc pana la sfarsitul turului?
Sporting desigur e o echipa buna dar in futsal totul e posibil... Speram sa luam puncte de la ea duminica viitoare... Tongue Important e ca baietii sa primeasca placere de la ceea ce fac...

Prometeu...Cool
nu-l stiu eu pe acest Ghita...dar bine a spus...si baietii chiar primesc placere doar ca uneori prea increzuti sint in fortele proprii si cad prea usor moral dupa citeva lovituri. Dar cred ca primele etape ar tre sa-i pregateasca de meciul urmator...foarte important desi chiar de s-ar intimpla sa piarda Prometeu, nu va fi sfirsitul lumii.
Forta Prometeu!!!!!!!!!!!!

P.S.: ar tre sa vina antrenorul tot timpul la meci daca vrea rezultate Tongue
Smile bine ai zis de antrenor... dar e si el om Tongue
UUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Prometeu-Spartac 8-4 Tongue....Prometeu a aratat ca poate spera la un loc in fruntea clasamentului...BRAVO baieti, luptati in continuare pu ca se poate Cool
Reference URL's