Felicitari lui Valeriu pentru cel mai bun rezultat al Moldovei din istorie in acest clasament.
Credeti ca putem mai mult? Mai ales ca coeficientul este 1.4.. Ar trebui sa fim cu cativa jucatori in primii 50..
Cam cate goluri pe meci marcheaza fotbalistul armean de are marcate 129 goluri? Se pare ca tot campionatul armenesc "lucreza" pentru a-l vedea in capul listei celor mai buni marcatori din Europa la futsal. Ce credeti?
Sunt sigur ca Valerca Baiesu va obtine cest premiu,dar nu cred ca este intr-un fel obectiv acest premiu.,argumentez:daca va exista intr-un campionat de futsall mai multe echipe ,dar cu o pregatire mai proasta,sau de un nivel jos,si care are un lider echipa in frunte,evident ca are de unde sa fie si goluri mai multe,si scoruri de un meci de volei,si golgheteri cu cele mai multe goluri.Cam asa cred ca se intimpla in tarile,care nu au o intriga de joc in campionat.Nus in drept sa spun de o oarecare tara,deoarece nu cunosc campionatele lor de joc,si nivelul lor,dar daca am lua chiar si statul nostru,am putea spune ca noi deja ne miscam spre bine,adica exista deja echipe simpatice,si cu un potential de joc adecvat,dar totusi inca trebuie de muncit considerabil.Evident ,unde exista lupta,intriga si interes de joc,acolo nu poate fi o sumedenie de goluri,fiecare isi ea bucatica sa de merit,asaca vom astepta si noi rindul nostru,dar sper ca bine meritat.
Din cauza diferentei de nivel din diferite campionate s-a constituit sitemul de coeficientaizare. Vezi in articol. Insa, in oarecare masura ai dreptate. Daca ar fi un campionat de amatori, cu 20 echipe, in care s-ar marca cate 10-15 goluri pe meci, atunci unul; dintre cei semiprofesionisti au sansa buna de a primi "Gheata de Aur", insa cred ca si cei care acorda premiul nu dorm. Ar pune coeficientul 0.2 la campionatul respectiv. Oricum felicitari lui Valeriu si poate anul viitor va fi in primii 20, care de fapt este nivelul lui, si inca a catorva baieti din echipa.
Sincer Mersi pentru explicare,dar credeti-ma ca acest gand ,mi l-ati dezvoltat tot dumnneavoastra,spunind cuvintele: "Cam cate goluri pe meci marcheaza fotbalistul armean de are marcate 129 goluri? Se pare ca tot campionatul armenesc "lucreza" pentru a-l vedea in capul listei celor mai buni marcatori din Europa la futsal."
Asa ca am dedus,si am remarcat,si cred ca am dreptate,dar nu in oarecare masura.Succese.!!!!!