Sport Club Tornado forum

Full Version: Cupa ELAN
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cum credeti, sunt utile astfel de competitii inainte de sezonul competitional?
Intradevar cred ca astfel de competitii sunt utile si chiar necesare.Ma bucur foarte mult ,ca o astfel de cupa exista,si ca baietii, se vor putea reveni dupa o astfel de pauza ,in asa fel vor putea organiza mai bine echipa,jocul, strategiile si tacticile propuse de catre antrenor.
Cu acelasi succes,echipele se vor cunoaste mai bine, fie amatori, fie deja cu experienta mai mare, si in asa fel, vom dezvolta intr-un fel acest sport minunat,cum este Futsalul.
Baietilor de la TORNADO Succese,dar cum vor evolua aceste succese,voi urmari prin intermediul site-ului. Mersi!!!!!!
Puteti vedea rezultatele tuturor meciurilor din Cupa ELAN aici http://sctornado.com/?page=rs_content&item=99.
Sucese baieti!!!!!!!!
Aveti forta si dorinta,care va va ajuta sa infruntati orice echipa.
Bafta!!!!!!!
Credeti reusita evolutia echipei noastre in Cupa ELAN? Nu va influenta rezultatul din finala in meciul de sambata in Supercupa contra celor de la "Camelot"? Isi vor reveni baietii? Oricum, 0-5 in finala e destul de usturator pentru noi.... Poate in Supercupa vom arata ca a fost un accident scorul de astazi, cu toate ca pana la urma a fost un meci amical. Victoriile importante totusi trebuie sa fie in meciurile oficiale. Sa speram ca la noi asa va fi. Succes in Supercupa![/align]
Cred ca evolutia echipei"Tornado",a fost totusi reusita,necatind ca adversarul din finala a avut noroc mai mult.,dar poate si potential mai mare,daca sa ne amentim de faptul,ca echipa Rapid,este reprezentata intr-o buna parte de jucatorii fostei Toligma.Dar nu este asta important,pentru un nivel mai ridicat de joc,baietii au nevoie de un moral sanatos,o incredere in fortele lor,de o organizare de ordin tactic si strategic.
Cred ca baietii isi vor reveni,si vor arata un joc destoinic.
Sincer retraiesc cu voi baieti,toate victoriile si infringerile,va doresc bafta,succese in campionat.
Orice meci are invatamintele sale, important e sa le analizam si sa lucram asupra noastra...
Reference URL's