09-13-2007, 09:59 PM
Mult noroc, sanatate si voie buna! La mai mult si la mai mare! Felicitari!
SCRIS:GHITA
SCRIS:GHITA
La multi Ani Valerca!!!!!!!!!!!!
In primul rind sa fii sanatos ,Dumnezeu sa te pazeasca de traume,sa fii fericit alaturi de apropiatii tai,sa ai parte de noroc,succese in toate si sa ne bucuri in continuare cu noi performante ,alturi de familia Tornado!!!!!!!!
Happy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!
SCRIS:ANDY
In primul rind sa fii sanatos ,Dumnezeu sa te pazeasca de traume,sa fii fericit alaturi de apropiatii tai,sa ai parte de noroc,succese in toate si sa ne bucuri in continuare cu noi performante ,alturi de familia Tornado!!!!!!!!
Happy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!
SCRIS:ANDY
05-29-2008, 02:24 AM
Sincere felicitari si la 26 ani. Sanatate!!!
06-01-2008, 01:31 AM
LA MULTI ANI DOMNUL VALERA BAESU!!!!! Va doresc din suflet sincere urari de bine. Sa aveti parte de iubire, fericire si multi bani. Sanatatea si norocul sa va indrume mereu. Sa zimbiti cit veti trai.
CARARI DE FLORI SA VA NINGA
IN CALEA TINERILOR ANI
SI FERICIREA SA VA SURIDA
ACUM SI PESTE MULTI MULTI ANI!!!
CARARI DE FLORI SA VA NINGA
IN CALEA TINERILOR ANI
SI FERICIREA SA VA SURIDA
ACUM SI PESTE MULTI MULTI ANI!!!
06-01-2008, 01:37 AM
Va doresc ca in fiecare zi din viata dvs, razele soarelui sa va incalzeasca sufletul, cintecul pasarilor sa va faca zimbetul mai fermecator iar ivirea florilor sa va faca viata fericita si noroacoasa!!
Sunteti o persoana care intruneste toate calitatile bune. Neati demonstrat ca sunteti un jucator irepitabil si un profesor care trebuie pretuit si respectat cu adevarat!! LA MULTI ANI!!
Sunteti o persoana care intruneste toate calitatile bune. Neati demonstrat ca sunteti un jucator irepitabil si un profesor care trebuie pretuit si respectat cu adevarat!! LA MULTI ANI!!