Sport Club Tornado forum

Full Version: Tornado-Camelot 5-9
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Credeti ca a fost unul dintre cele mai bune meciuri a echipei noastre cu "Camelot" in campionat?
Dupa scorul care sa prezentat in finalul jocului,baietii sau luptat cu dirzenie.;dar se vede ca nu prea au avut noroc;pacat ca nau putut sa le mai dea peste nas si lui Camelot,care se tin mari si tari(dar sa fim realisti ei au un nivel putin mai ridicat,vrem noi sau nu).
Dar nui nimic la anu ;baietii o sa demonstreze pe unde se "chisa gaina"(sa ma scuzati de expresie).Eu stiu si sunt convins Tornado e cea mai buna;mai are nevoie de putin noroc si sa prelucreze jocul asa cum o stiu so faca ;si totul va fi bine.
Nu desperati Baieti,noi credem in voi!!!!!!!!!!!!
P.S-Valerca Baiesu,tine-o tot asa,esti bravo,ai facut un joc bun in finala cupei,si prelungesti so faci mai departe.
Lui Vitalie Rotaru,un multumesc aparte,din ce in ce e tot mai zabivnoi-dai bataie pina la urma.
Mitea Turcu e cel mai bun in aparare,de el nu trece nimeni,mai ales ca si marcheaza.Mersi pentru joaca.
Multumesc la toti,principalu sa nu perdeti increderea.Sanatate si noroc in toate.

SCRIS:ANDY
No comment ... asta e realitatea!

SCRIS:GHITA
Dinamo (Camelot) - Tornado, scor 1-7. De ce nu putem macar odata sa-i castigam pe Dinamo (Camelot)? Numai in ultimul meci din faza playoff din sezonul trecut le-am maract mai multe goluri, in rest maxim 2. Ce-i mai trebuie echipei pentru a reusi sa-i invinga pe dinamovisti?
Sincer,imi pare rau ca sa inceput asa campionatul,dar nui nimic ,nu disperati,e abia primul joc,oricum Tornado isi are forta sa ,care o va arata,chiar si cu noii Dinamovisti sau vechii camelotisti,inc ase vor intilni.
Dar daca sa raspund la intrebarea Adminului-Cred ca baietii au nevoie de concentrare si mai multa vointa,poate exista stereotipul de "echipa neinvingatoare".Da la sigur obiectiv Dinamo(camelot),au mai multa experienta,datorita plecarilor si turneilor internationale,dar si nivelului de pregatgire,ma refer la infrastructura.Poate ma gresesc,dar la moment ,astai realitatia,dar cred ca nu trebuie sa desperati baieti,aveti potential pe care trebuie sal puneti mai serios in practica.
Succese si bafta in continuare,va voi tine pumnii;Ciao!!!!!!
Reference URL's