09-11-2007, 09:01 PM
11-27-2007, 12:36 AM
Da Doamne... Intr-un ceas bun!
11-27-2007, 02:07 AM
Dupa 3 meciuri suntem pe locul 5 in clasament. Sa speram ca victoria cu Armada ne va ridica moralul si in urmatoarele meciuri sa aratam o joaca frumoasa si rezultativa. Vom reusi sa terminam turul pe locul 2 sau 3? Ce credeti?
11-27-2007, 04:59 PM
E prea devreme de facut careva concluzii... Oricum cred ca fiecare isi doreste ca TORNADO sa fie cit mai sus in clasament! TORNADO GOL!

11-27-2007, 07:32 PM
Ar fi bine sa jucati ca o echipa matura...si sa lasam mofturile in privinta golgeterilor...va creati o gramada de ocazii din care putine le fructificati, clar ca nu vb de meciurile cu echipe mai slab cotate...
Aveti o echipa puternica si amintitiva cum ati jucat anul trecut in cupa...ati avut o evolutie mult prea buna ca sa nu o continuati acum.
Succes si bucurati suoprterii cu meciuri victorioase...galeria are nevoie...de fapt nu prea sint alte galerii afara de cea a lui Tornado, bravo si lor
Aveti o echipa puternica si amintitiva cum ati jucat anul trecut in cupa...ati avut o evolutie mult prea buna ca sa nu o continuati acum.
Succes si bucurati suoprterii cu meciuri victorioase...galeria are nevoie...de fapt nu prea sint alte galerii afara de cea a lui Tornado, bravo si lor
11-28-2007, 04:14 AM
Felicitari Echipei cu prima Victorie!!!!!!!!!
Sincer este o victorie bine meritata;practic pentru ridicarea moralului;deoarece,echipa adversa este sub nivelul "Tornado".
Echipa trebuie sa se concentreze,si sa arate jocul real pe care-l poate,cum au demonstrat-o anul trecut.Tornado are potential,putere si dirzenie.Succes Baieti!!!!!Retraiesc si astept jocuri cit mai reusite.
Sincer este o victorie bine meritata;practic pentru ridicarea moralului;deoarece,echipa adversa este sub nivelul "Tornado".
Echipa trebuie sa se concentreze,si sa arate jocul real pe care-l poate,cum au demonstrat-o anul trecut.Tornado are potential,putere si dirzenie.Succes Baieti!!!!!Retraiesc si astept jocuri cit mai reusite.

12-02-2007, 03:32 AM
Miine va fi un meci decisiv cu Mondia... sa vedem ce am invatat din infringerile trecute. Sper ca totul sa fie bine pentru TORNADO!